ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові побудують нову лікарню за австрійським зразком

|

Приватний інвестор – Медичний центр Святої Параскеви планує побудувати у Львові нову сучасну лікарню за австрійським зразком із стаціонарним та пологовим відділенням. Новий медичний заклад мають побудувати поруч із лікарнею швидкої допомоги на вул. Пилипа Орлика, щоб створити там комплексне медичне містечко. Як запевняють інвестори, при проектуванні та будівництві лікарні будуть застосовані найновіші світові будівельні та медичні технології, які будуть унікальними для проектів такого типу в Україні. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Як розповіла генеральний директор Медичного центру Святої Параскеви Тетяна Міхнова, за проектом лікарня буде мати стаціонарне відділення на 60 місць, з 3 операційними з найсучаснішим обладнанням, а також пологове відділення, яке буде розраховане на 25 пацієнтів та матиме обладнання для реанімації новонароджених.

Проект лікарні та її будівництво буде здійснювати провідна австрійська архітектурна компанія DELTA Group відповідно до сучасних європейських стандартів. Також в планах інвесторів, щоб на початку функціонування лікарні медичну допомогу у ній надавали австрійські лікарі, які також навчатимуть і українських спеціалістів.

Нова лікарня мала б стати центром вивчення інноваційних медичних технологій для студентів медиків, які навчаються у Львові.

Загальна площі нової лікарні – 8-10 тис кв м, кількість поверхів – 5.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *