ОСТАННІ НОВИНИ

Симоненкові дозволили обзивати Тягнибока фашистом

|

Печерський районний суд Києва відмовився задовольнити позов ВО «Свобода» до лідера Комуністичної партії Петру Симоненко про захист своєї ділової репутації

Як повідомили «Коментарям» в КПУ, у своєму позові «Свобода» просила визнати висловлювання Симоненка про те, що організація «Свобода» є профашистською, «суб’єктивною думкою, яка висловлена в брутальній, непристойній і принизливій формі і принижує ділову репутацію партії».

Крім того, «Свобода» просила зобов’язати Симоненка «публічно вибачитись перед позивачем на пленарному засіданні Верховної Ради України».

Як зазначили комуністи, суд вивчив всі докази і врахував заперечення сторони Симоненко. «Націоналістами , зокрема, не було надано жодних доказів, чому вони вважають висловлювання Симоненка , що не відповідає дійсності , або, яким чином цей вираз портить їх ділову репутацію , адже оспорюване висловлювання ні в якому разі не може бути визнано судом образливим або принизливим для ВО «Свобода». Недоведеним залишився також і шкода, нібито завдані націоналістам висловлюваннями Симоненка», – йдеться в повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *