ОСТАННІ НОВИНИ

Найдорожчі будинки України (фото)

|

В Україні за ціною найдорожчого будинку можна купити 22 тисячі найдешевших. Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, дослідивши пропозиції найдорожчих будинків, котрі наразі виставлені на продаж.

Найбільше грошей продавець хоче за будинок на березі моря в Одесі. Він знаходиться на першій лінії від моря. Площа об’єкту – 1 585 кв. м., житлова – 349 кв. м. Три рівні. Вісім спалень. У дворі великий басейн. Площа ділянки – 17,18 соток.

 

У своїй пропозиції автор також додає: «Реалізація цього маєтку проходить по системі:”facecontrol”, згідно якої перед показом покупець (чи його представник) надає коротку інформацію про себе. Ви можете отримати відмову у перегляді, без жодних роз’яснень».

 

Вартість пропозиції –  10 мільйонів євро.

За такою ж ціною в Лісниках, під Києвом, на продаж пропонується дім з ділянкою 6 гектарів.

В домі площею 1022 м. кв. багато кімнат, сім санвузлів, тераса, басейн, камін, підігрів полів, більярдна, тренажерна зала, встановлені меблі на техніка.

На ділянці встановлені свої ретранслятори мобільного зв’язку, своя підстанція на 250 кВт, в озері багато видів риби, тенісний корт, дві артезіанські свердловини, тощо.

На третьому місці дім на Печерську. За $12 200 000 продавець пропонує маєток площею 1 250 м. кв., котрий знаходиться на ділянці 8 соток.

В домі, прикрашеному антикваріатом, є свій кінотеатр, сауна, басейн та тренажерна зала.

«Трішки» дешевше продається дім-садиба в Алупці. За $12 000 000 покупцю пропонують стати власником ділянки в 0,9 гектара.

На цій території знаходяться два будинки: основний – на 340 м. кв. та гостьовий – на 230 м. кв. З ділянки є вихід на власний пляж.

В $12 000 000 також оцінена резиденція на Печерську.

На ділянці в 14 соток знаходиться будинок на п’ять рівнів, з вікон котрого відкривається панорама на монумент «Батьківщина-мати».

Також є гостьовий будинок площею 150 м. кв. Основна будівля складається з трьох наземних рівнів, цоколя та підвалу. В будинку є ліфт, та SPA-комплекс з басейном.

Нагадаємо, раніше був опублікаваний топ-10 найдешевших будинків України. Їх ціни склали від 5 до 8 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *