ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові відбудуться урочистості для незрячих

|

Українське товариство сліпих у вівторок, 15 жовтня, підготувало урочистості з відзначення Міжнародного дня «Білої тростини», метою якого є інтеграція осіб з числа незрячих та слабо зрячих у суспільство, адаптацію до умов оточуючого середовища через прояв творчих здібностей. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В будинку культури Львівського УТОСу за адресою вул. Замарстинівська, 130, о 12:00 год. розпочнуться урочистості, в ході яких заплановано проведення виставки творчих робіт незрячих (малюнки, рукоділля) та виступи творчих колективів членів УТОСу Львова та області, зокрема: дитячих творчих колективів, капели бандуристів «Карпати», яка цього року відзначила 50 років творчої діяльності.

Світ незрячої людини – це світ постійної боротьби з обставинами, з існуючими бар’єрами та стереотипами.

Щорічно 15 жовтня громадськість відзначає Міжнародний День білої тростини, мета якого – нагадати суспільству, що поруч з нами живуть люди, яких завжди оточує темрява, які потребують нашої підтримки й розуміння.

Станом на 1 жовтня у Львові на обліку в управлінні соціального захисту перебуває 1241 незряча особа І і ІІ групи інвалідності (з яких 849 – інваліди І-ої групи).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *