ОСТАННІ НОВИНИ

Мер відкрив спортмайданчик із каналізаційними люками (фото)

|

На полі для ігрових видів спорту, яке є одним з чотирьох модулів нового майданчика в Житомирі, є три каналізаційних люки. На фотографіях з урочистого відкриття, опублікованих на сайті Житомирської мерії, цієї «краси» не побачити, хоча прес-служба про майданчик для здорового дозвілля писала двічі, передає «Житомир.info».

«Новий 4-модульний майданчик в Житомирі будувався спільними зусиллями міської влади та Благодійного фонду «Відкриті серця України» в рамках підписаного в 2011 році Меморандуму про співпрацю. Майданчик складається з 4 модулів відпочинку: спортивний майданчик з турніками, дитячий ігровий майданчик, футбольне поле і модуль «Дозвілля» з алеєю крамниць, де надалі можна буде відпочити в онлайн-просторі, адже тут працюватиме Wi -Fi», – повідомляє мерія.

До речі, перед початком урочистостей з нагоди відкриття організатори вигнали дітей, які каталися на нових гойдалках: ті, для кого це зробили, не вписалися в ритуал відкриття. Після перерізування стрічечки кататися дозволили. Правда, біля каруселі теж є каналізаційний люк і зовсім небагато щебню.

Як повідомляв «Львівський портал», 10 жовтня у Львові, на вулиці Широкій у каналізаційний колектор впав двохрічний хлопчик.

Тіло дитини знайшли через 30 годин на відстані 1,5 км від місця зникнення.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *