ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи побилися зі «свободівцями» біля пам´ятника Леніну

|

У Києві на Бессарабській площі біля пам’ятника Леніну під час мітингу комуністів сталася бійка між активістами Компартії і представниками ВО «Свобода». Як передає кореспондент «Коментарів», бійка сталася після того, як учасники мітингу КПУ розгорнули червоний прапор, а націоналісти підняли червоно – чорний прапор.

Комуністи скандують «Фашизм не пройде!», співробітники міліції розняли бійку.

Як інформує прес-служба ВО «Свобода», сьогодні, 14 жовтня, в Києві відзначають свято Покрови та 71-у річницю створення Української Повстанської Армії.

О 16:00 біля пам’ятника Т.Шевченкові розпочалося урочисте віче. Українці вщерть заповнили площу перед постаментом. На мітингу присутні вояки-ветерани ОУН–УПА, у повному складі присутня парламентська фракція ВО «Свобода», представники інших опозиційних сил. Святкування відбувається на чолі з лідером українських націоналістів Олегом Тягнибоком.

Націоналісти від парку Шевченка пройдуть маршем Хрещатиком до Михайлівської площі. Учасники Маршу йтимуть із гаслами на захист національних, соціальних, історичних та громадянських прав українців. Вимоги заходу: повернути звання Героїв України Степанові Бандері та Романові Шухевичу, визнати боротьбу ОУН–УПА національно-визвольною боротьбою Української нації та проголосити 14 жовтня – День створення УПА – державним святом.

Фото: прес-служба ВО “Свобода”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *