ОСТАННІ НОВИНИ

Призера Олімпіади в Лондоні доводять до зміни громадянства України

|

Бронзовий призер Олімпіади у Лондоні, чемпіон Європи зі спортивної гімнастики Ігор Радівілов заявив, що готовий змінити громадянство України, якщо надійде серйозна пропозиція. Про це він нещодавно сказав в інтерв`ю «Сегодня».

«Мені вже так набридли ці умови, ці зарплати. Ось у нас є президентська стипендія, а за чемпіонат Європи її нам не виплатили. Кажуть, що ці виплати не дозволені. Ось я виграв його, і мені образливо стає, руки опускаються. Ніхто не цінує наших перемог і нікому це не потрібно», – сказав Радівілов.

За словами спортсмена, незважаючи на успіхи на Олімпіаді – 2012, українським гімнастам урізали фінансування.

«Все повернулося до старого, як було до Ігор. Звичайно, нам урізали фінансування, наприклад, в харчуванні. З екіпіровкою теж нелегко – дають один костюм на рік. Ми вже і листи Сафіулліну писали (міністр спорту – ред.), але відповідь одна – грошей немає. А коли спортсмен приносить країні медалі, то вони кажуть, що це завдяки старанням Міністерства», – підкреслив гімнаст.

Нагадаємо, що на початку 2013 року громадянство змінив відомий український гімнаст Микола Куксенков, який почав приносити нагороди збірній Росії.

Чемпіон

Фото: НОК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *