ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня у Львові закінчать ремонт ще трьох ліфтів

|

За інформацією відділу капітального ремонту житлового фонду управління житлового господарства ЛМР, цього тижня заплановано закінчити роботи з ремонту ще трьох ліфтів в житлових будинках Львова. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Зокрема, завершують капітальний ремонт пасажирського ліфта на вул. Б.Хмельницького, 11 і модернізацію ліфтів на вул. Наукова, 53 та на вул. Пулюя, 12.

«Після 20 жовтня закінчать роботи з капітального ремонту ліфта на пл. Міцкевича, 6/7», – розповів начальник відділу капітального ремонту житлового фонду управління житлового господарства ЛМР Борис Березяк.

Нагадаємо, раніше за кошти міського бюджету виконано ремонт пасажирського ліфта у житловому будинку №70 на вул. Пасічній,  модернізацію пасажирського ліфта у під’їзді №1 на вул. Величковського,14, капітальний ремонт ліфта пасажирського (ліве крило) на вул. Угорська,2 та капітальний ремонт ліфта пасажирського (ІІ під’їзд) вул.Січових Стрільців,12.

Нагадаємо, ухвалою Львівської міської ради від 19.03.2013р.  №2215 «Про внесення змін до міського бюджету м. Львова» передбачено видатки у сумі 3 799,4 тис. грн. на капітальний ремонт, модернізацію ліфтового господарства, в тому числі, погашення заборгованості за виконані роботи у 2012 році – 299,4 тис. грн. (вул Величковського,14, ІІ під’їзд та Широка, 66, та проведення експертного обстеження  ліфтів  – 300,0 тис. грн.).

Титульним списком капітального ремонту ліфтового господарства передбачено проведення капітального ремонту 7-ми ліфтів та відновлення роботи 8 ліфтів, що перебували на довготривалому простої.

Окрім ремонту  вказаних ліфтів, ще виготовлено  технічні паспорти 4-ох ліфтів та проведено експертне обстеження 9-ти ліфтів, термін експлуатації яких перевершив 25 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *