Синютка і Садовий постануть перед слідчими у справі загибелі дитини у каналізації

|

Правоохоронці планують сьогодні запросити першого заступника міського голови Львова Олега Синютку на допит у якості свідка у справі щодо зникнення дитини в колекторі ЛКП «Львівводоканал». Про це Варіанти повідомило джерело у правоохоронних органах.

Джерело також натякнуло, що правоохоронці планують розширити коло свідків в цій справі з боку влади Львова і допитати всіх осіб, котрі відповідають за безпеку життя громадян у місті.

На запитання: «Чи потрапив у це коло мер Львова Андрій Садовий?», –  джерело дало ствердну відповідь, однак підкреслило, що зарано говорити в якості кого Садовий буде проходити по цій справі: свідка чи підозрюваного. «Можна говорити лише про те, що слідчі обов’язково ознайомляться з його показами».

Раніше прокуратура міста Львова оголосила про підозру та затримала посадовця ЛМКП “Львівводоканал” через падіння 2-річної дитини у каналізаційний люк.

Окрім того, сьогодні для проведення допиту викликаний і директор ЛМКП «Водоканал».

Нагадаємо, учора, 10 жовтня, близько 11.20 год. хлопчик 2,5 років впав у каналізаційний колектор. Прикрий інцидент трапився на вулиці Широкій, неподалік від будинку №86. Він гуляв з бабусею. До пошуку дитини були залучені усі служби міста.

Сьгодні надзвичайники знайшли тіло хлопчика, який впав у каналізацію. Тіло дитини знайшли у колекторі на вул. Роксоляни, на Левандівці. Це близько 1,5 км від місця, де впала дитина у люк.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *