ОСТАННІ НОВИНИ

Вілкул в Трускавці ознайомився з проектом індустріального парку в Рясне-2

|

Сьогодні в Трускавці розпочався ХІІІ Міжнародний Економічний Форум «Глобалізація і Інтеграція: Виклики і Рішення». В рамках Форуму віце-прем’є-міністр України Олександр Вілкул оглянув стенд Львова та ознайомився з проектом будівництва індустріального парку в Рясне-2. про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«В рамках Форуму Львів має свій стенд, де ми презентуємо проект індустріального парку в Рясне-2. Є спеціальний ролик, банери, роздаткові матеріали. Після офіційного відкриття Форуму з проектом також ознайомився Олександр Вілкул. Міський голова Львова презентував віце-прем’є-міністру України проект будівництва ІТ-парку.

Як зазначив Олександр Вілкул, ІТ та індустріальні парки – це саме той шлях розвитку, яким потрібно йти», – розповів Сергій Кіраль, начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій. Участь у Форумі беруть майже 600 учасників з різних країн світу.

Вітальні промови з нагоди відкриття Форуму виголосили віце-прем’є-міністр України Олександр Вілкул, заступник міністра економіки Польщі Анджей Диха, міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції Грузії Алекс Петрашвілі, голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, міський голова Львова Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *