ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відзначають річницю утворення УПА та Дня Українського козацтва

|

Відзначення 71-ї річниці утворення УПА та Дня Українського козацтва відбуватимуться за підтримки Львівської обласної ради 11, 13 та 14 жовтня, повідомляє прес-служба облради.

Зокрема, 11 жовтня у межах урочистостей у Кінопалаці ім. О. Довженка відбудеться прем’єра фільму «Історія однієї Криївки».  

13 жовтня у Львові пройде Марш Слави Української Повстанської Армії – урочиста хода ветеранів УПА, представників громадських організацій, учасників клубів військово-історичної реконструкції, одягнутих в однострої вояків Української Повстанської Армії.   

Наступного дня, 14 жовтня, керівництво Львівської обласної ради візьме участь у покладанні квітів до Меморіалу невідомому вояку УПА та до пам’ятника С. Бандері.

Після цього у гарнізонному храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла відбудеться Свята Літургія.

Також цього дня традиційно першокурсники Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Крут приймуть «Урочисту Клятву».

Завершаться заходи урочистостями з нагоди відзначення 71-ї річниці утворення Української Повстанської Армії та Дня Українського козацтва у сесійній залі Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *