ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині штампували фальшиві «Адідаси»

|

В одному з районів Львівської області правоохоронці  викрили і припинили діяльність підпільного цеху в якому з використанням спеціального обладнання, всупереч вимогам Закону України «Про охорону прав на знаки для товарів та послуг», виготовлялися спортивні сумки з незаконно нанесеним зображенням товарного знаку „Адідас”. Про це інформує ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Як розповів начальник управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Руслан Галаз «у приміщенні приватного підприємства було виявлено партію (понад 110 штук) вже готових спортивних сумок із використанням знаку „Адідас”, а також вилучено станки для пошиття зазначених виробів».

Представники юридичного відділу ДП «Адідас – Україна» підтвердили, що зазначена продукція виготовлена з порушенням прав «Adidas-AG» на використання торговельних марок, з негативним впливом на її імідж та може представляти загрозу здоров’ю людей через недотримання технологій виробництва.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 229 КК України. (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару.) Санкція статті передбачає підприємливим ділкам позбавлення волі на строк до двох років

Наразі встановлюється мережа збуту виготовленої продукції.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *