ОСТАННІ НОВИНИ

У Городоцькому районі відкриють загальноосвітню школу на 810 учнів

|

Завтра, 11 жовтня, у м.Комарно Городоцького району, за участі Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула та голови Львівської ОДА Віктора Шемчука, відбудеться урочисте відкриття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на 810 учнів після реконструкції з добудовою.

Зазначимо, що під час реконструкції єдиної школи в місті Комарно (населення 4 тис. чоловік) було підсилено фундамент, проведено бетонування монолітного перекриття, влаштовано внутрішні та зовнішні інженерні мережі, а також споруджено трансформаторну підстанцію та нову котельню, яка дозволить заощаджувати природний газ при опаленні школи.

Станом на 1 вересня 2013 року в школі навчається 376 учнів, її колектив налічує 49 педагогічних працівників. Також у ЗОШ діє 20 класів, обладнано 2 комп’ютерних класи, працює шкільна їдальня, медичний кабінет, 2 майстерні та спортивний зал.

Кошторисна вартість об’єкту «Реконструкція з добудовою Комарнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Городоцького району Львівської області» становить 54290,895 тис.грн. Станом на 8 жовтня 2013 року завершено першу чергу будівництва вартістю 15203,656 тис.грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *