ОСТАННІ НОВИНИ

Ґвалтівників-міліціонерів відбілюють і перекладають всю провину на таксиста

|

Адвокат підсудного Євгена Дрижака Володимир Клименко заявив, що в справі про зґвалтування мешканки Врадіївки Ірини Крашкової є всі докази невинності Дрижака і Поліщука. Про це він повідомив журналістам під час перерви у засіданні суду, передають «Новости-N».

Він уточнив, що ці докази стосуються не службових злочинів, а саме злочинів, пов´язаних із зґвалтуванням і розбоєм.

«Немає ніяких доказів, окрім свідчень Крашкової і брехливих свідчень Рябіненка», – зазначив захисник підсудного Дрижака.

Разом з тим, Клименко заявив, що працівники прокуратури чинять тиск на підсудного Сергія Рябіненка, в результаті чого останній дає неправдиві свідчення.

«У мене є достовірні відомості про те, що на Рябіненка здійснюється тиск з боку працівників прокуратури. Я знаю прізвища цих осіб, яким чином вони чинять тиск. Але цю інформацію я, на жаль, оприлюднити не можу», – сказав Клименко.

Насправді ж, за словами адвоката, Поліщука та Дрижака не було з Рябіненком в той вечір. Крім того, Клименко розкритикував заяви головного прокурора області двомісячної давності, коли той сказав, що експертиза підтвердила причетність Дрижака і Поліщука до зґвалтування потерпілої Крашкової.

«Або прокурор Миколаївської області розповсюдив завідомо неправдиві відомості, або він не професіонал своєї справи і не перевіряв доповіді від своїх колег. Всі експертизи підтверджують непричетність Поліщука та Дрижака до даного злочину. Він не професіонал і не займався професійною перевіркою», – сказав захисник Клименко.

За словами захисника Дрижака, цією заявою прокурор області ввів в оману все населення України.

Як повідомляли «Коментарі», підсудними у «врадіївській справі» проходять капітан міліції Євген Дрижак, лейтенант Дмитро Поліщук і таксист Сергій Рябіненко. Дрижак у суді заявив, що повністю не визнає себе винним. У свою чергу Поліщук частково визнав свою провину за епізодами з продажем рушниці, проте щодо Крашкової повністю заперечує свою провину. Рябіненко визнав свою провину частково. Він повідомив, що віз Крашкову в ту ніч, але не бив її і не ґвалтував.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *