ОСТАННІ НОВИНИ

За неякісні послуги з водопостачання та опалення мешканцям Львівщини відшкодували майже 6 млн грн

|

З початку року до Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України надійшло 145 звернень від громадян з приводу ознак порушень законодавства про захист економічної конкуренції. За результатами розгляду звернень розпочато розгляд 55 справ, в інших випадках надано відповідні роз’яснення та обов’язкові рекомендації суб’єктам господарювання, які ними були виконані. Про це сьогодні розповів голова львівського відділення АМКУ Андрій Басараба під час Дня відкритих дверей з питань захисту конкуренції у Львівській області.

Загалом за період січень-вересень 2013 року відділення розпочало 279 справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, що на 61% більше, ніж за відповідний період 2012 року.

Проведено дослідження щодо здійснення суб’єктами господарювання перерахунків за ненадані або надані не в повному обсязі послуги з централізованого опалення, водопостачання та водовідведення, за результатами якого встановлено відшкодування шкоди на суму 5 млн 711 тис 400 грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *