ОСТАННІ НОВИНИ

Шемчук і собі вирішив посудитись із Хруставчуком

|

Сьогодні справу за позовом МГО «Молодь за розвиток Львівщини» до Львівської ОДА та її голови щодо бездіяльності у питанні ремонту доріг в області суд залишив без розгляду. Про це повідомив кореспондент «Львівського порталу».

Засідання розпочалось сьогодні о 10 год, утім протривало зовсім недовго. Суддя Наталія Кухар незадовго після початку розгляду пішла в нарадчу кімнату, у зв’язку із поданням зустрічного позову від сторони захисту.

Представники ЛОДА вирішили позиватись із головою МГО «Молодь за розвиток Львівщини» Богданом Хруставчуком, закидаючи йому те, що він не мав права подавати до суду на облдержадміністрацію, оскільки працював там донедавна.

Відтак суддя, повернувшись у зал засідань, зачитала фінальний вердикт: справи залишити без розгляду, як справу позивача, так і обвинувачення.

Як повідомив Б.Хруставчук, МГО  «Молодь за розвиток Львівщини» не згідна з рішенням суду й після отримання обґрунтування рішення буде подано апеляцію.

Нагадаємо, 17 вересня судом оголошено перерву в слуханні справи до 10 жовтня у зв’язку з тим, що відповідачі (ЛОДА та голова ЛОДА) не подали своїх заперечень проти заявленого до них позову та не змогли відповісти на питання суду про те, якими конкретно документами вони мають намір спростувати доводи позивача (твердження про бездіяльність).

Судовим позовом до ЛОДА та її голови, МГО «Молодь за розвиток Львівщини» розпочала рух «За якісні дороги». В межах цього проекту організація об’єднує громаду Львівщини у боротьбі за підвищення якості доріг в області. МГО «Молодь за розвиток Львівщини» має на меті контролювати процес ремонту доріг на Львівщині та законним шляхом примусити владу належно виконувати свої обов’язки. Приєднуйтесь до руху на сайті www.molodza.lviv.ua.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *