ОСТАННІ НОВИНИ

«Врадіївська справа»: жертва назвала прізвища ґвалтівників

|

На сьогоднішньому судовому засіданні щодо «врадіївської справи» потерпіла 29- річна мешканка Врадіївки Ірина Крашкова озвучила імена своїх ґвалтівників, пишуть Коментарі. Так, вона підтвердила все сказане на досудовому слідстві: першим її ґвалтував капітан міліції Євген Дрижак, потім лейтенант Дмитро Поліщук, а били її всі троє підсудних, включаючи таксиста Сергія Рябіненка, пишуть Новости-N .

Крашкова повідомила, що коли її викинули з машини, добивали чимось важким залізним, удари наносили прямо по голові. За даними видання, сьогоднішнє засідання суду проходить у закритому режимі. У ході засідання було оголошено 20-хвилинну перерву, оскільки Крашковій був потрібен час для того, щоб прийняти ліки і заспокоїтися.

Сьогодні в суді планується допитати кількох свідків з боку потерпілої. Зокрема, планується вислухати свідчення жінки, яка виявила Крашкову після події, і родичів потерпілої.

Як повідомляли «Коментарі», вчора, 8 жовтня, в будівлі Апеляційного суду Миколаївської області пройшло судове засідання по суті справи про замах на вбивство і зґвалтування мешканки Врадіївки Ірини Крашкової.

Однак після допиту кількох підсудних, судове засідання було перенесено на 9 жовтня з причини поганого самопочуття Крашкової. Нагадаємо , підсудними у «врадіївській справі» проходять капітан міліції Євген Дрижак, лейтенант Дмитро Поліщук і таксист Сергій Рябіненко. Дрижак в суді заявив, що повністю не визнає себе винним. У свою чергу Поліщук частково визнав свою провину за епізодами з продажем рушниці, проте щодо Крашковой повністю заперечує свою провину. Рябіненко визнав свою провину частково. Він повідомив, що віз Крашкову в ту ніч, але не бив її .

Крашкова вимагає від своїх кривдників 1 млн грн як моральну компенсацію. У свою чергу державне обвинувачення зажадало стягнути з підсудних міліціонерів 10581 грн. матеріального збитку на користь управління охорони здоров´я. Саме така сума була витрачена на лікування потерпілої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *