ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко може вийти на свободу вже цього тижня

|

Лідери української опозиції вважають, що екс-прем`єр Юлія Тимошенко може вийти на свободу до кінця цього тижня. Про це повідомляє УНН з посиланням на видання Forbes.

На питання, яка ймовірність того, що Тимошенко вийде на свободу до кінця цього тижня, лідер фракції “Батьківщина” у ВР Арсеній Яценюк відповів: “Я б сказав, ймовірність дуже висока. Терміни сильно звужені — рішення має бути до 21 жовтня. Для цього є кілька механізмів: акт помилування, рішення суду, спеціальне рішення пенітенціарної служби або Міністерства юстиції, повернення до питання про декриміналізацію 364 і 365 статей УК. Що обере Віктор Янукович — потрібно запитати у нього, меню широке”.

Лідер “Свободи” Олег Тягнибок також вважає, що Тимошенко може вийти на свободу вже на цьому тижні.

“Думаю, Янукович отримав повідомлення про те, що її звільнення — питання № 1, і асоціація буде підписана за результатами його рішення. У цьому контексті важлива і проблема подальшої імплементації документа: є країни, де права людини в пріоритеті — Швеція, Нідерланди. Можливо, звільнення буде і цього тижня, все залежить від сценаріїв”, — сказав Тягнибок.

 Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *