ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий може зірвати Чемпіонат України з гірських автоперегонів

|

Сьогодні у Львівській облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Ірини Романів відбулось засідання організаційного комітету щодо проведення VI та VII етапів чемпіонату України з гірських автоперегонів. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

На Львівщині чемпіонат з гірських автоперегонів проводять уже ввосьме. Певний успішний досвід організації таких заходів вже напрацьовано. Цей спорт є цікавим та екстремальним, однак насамперед необхідно подбати про безпеку як глядачів, так і учасників», – зазначила Ірина Романів.

Зазначимо, змагання організовують Автомобільна федерація України та Галицький автомобільний клуб під патронатом Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради.

Варто відзначити, що у 2012 році Львівщина успішно провела три етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів. Цього року відбудеться ще два етапи: 12 жовтня на території Верецького перевалу Сколівського району Львівської області пройде VI етап та 13 жовтня у Львові (на території Високого Замку) – VII етап чемпіонату України з гірських автоперегонів.

У змаганнях візьмуть участь близько 30 екіпажів з усіх областей України. Загалом під час засідання члени оргкомітету та запрошені обговорили робочі питання щодо підготовки траси змагань у Сколівському районі, забезпечення безпеки глядачів та учасників автоперегонів, а також особливості проведення VII етапу чемпіонату України з гірських автоперегонів у Львові.

Як повідомлялось під час засідання оргкомітету, орган місцевого самоврядування – Львівська міська рада, не дає згоди на проведення останнього етапу змагань на території Високого Замку, мотивуючи це додатково перекритими під’їзними дорогами, що створить значні незручності для мешканців та гостей міста Львова. За підсумками засідання вирішили повторно скерувати усі необхідні листи на погодження голови Львівської міської ради, аби VII етап чемпіонату України з гірських автоперегонів все ж таки відбувся у Львові на Високому Замку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *