ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині оголошено конкурс на створення інтернет-газети Шевченка

|

Нещодавно на Львівщині розпочався обласний конкурс проектів «Тарас Шевченко і наш край», присвячений 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

До участі у конкурсі запрошуються педагоги, учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Львівщини та їхні батьки – співрозробники проектів виховних справ. До складу команди, яка братиме участь у Конкурсі, можуть входити учні різних вікових категорій.

Даний конкурс проходитиме у жовтні 2013 – березні 2014 року та передбачатиме: – створення інтернет-газети «Шевченко і сучасність»; – розробку сценарію позакласного заходу, присвяченого вшануванню Великого Кобзаря (4-5 стор.); – захід, зініційований самими учасниками Конкурсу (вистава (сценарій), диспут, екскурсії, зустрічі з відомими людьми тощо).

Реєстрація матеріалів на Конкурс проводиться Оргкомітетом з 14 по 25 жовтня 2013 року. Конкурс проводиться у два етапи: – І етап – з 28 до 31 жовтня 2013 року – розгляд журі Конкурсу наданих матеріалів та визначення команд-учасників, які братимуть участь у другому етапі Конкурсу – підсумковій конференції. – ІІ етап – 7 листопада – підсумкова конференція: представлення учасниками Конкурсу проектів та планів їх реалізації.  Визначення 10 лауреатів Конкурсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *