ОСТАННІ НОВИНИ

Українці купують вживані Renault, Volkswagen, Audi, BMW і Mercedes-Benz

|

Первинний ринок автотранспортної техніки, що була в експлуатації, в січні-вересні 2013 р. збільшився на 58% щодо торішнього показника і досяг 104 891 одиниці, перевищивши обсяг продажів такої техніки за весь минулий рік. Такі дані наведено в повідомленні прес-служби Асоціації “Укравтопром”.

За його даними, кількість вперше зареєстрованих на території України легкових автомобілів, що були у використанні, виросла на 97% і складає 7 111 одиниць. Комерційних ненових автомобілів було зареєстровано 96 206 штук (56% зростання), автобусів – 1 574 штук (більше ніж на 27%). Найбільш популярними серед легкових автомобілів, що були у використанні, за підсумками 9 місяців були Renault, Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes-Benz – автомобілі цих марок зайняли більше ніж половину ринку.

Серед комерційних не нових автомобілів найбільший попит мали Renault, Volkswagen, Mercedes-Benz, Opel, Fiat – вони разом зайняли майже три чверті первинного ринку.

У сегменті автобусів марки-лідери Mercedes-Benz, Man і Neoplan охопили дві третини загального обсягу. У вересні 2013 р., за даними “Укравтопрому”, було зареєстровано 10 047 одиниць вживаних автомобілів, що на 49% менше ніж в серпні і на 22% більше показника вересня минулого року.

УКРІНФОРМ

Фото: versii.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *