ОСТАННІ НОВИНИ

У мера Трускавця відібрали службовий автомобіль

|

Виконавчий комітет Трускавецької міської ради зобов’язаний повернути службовий автомобіль марки Toyota Avalon його власнику – трускавецькому комунальному підприємству «Наше місто»,  яке визнано банкрутом. На сьогодні виконавча служба займається ліквідацією його майна, пишуть «Наші гроші.Львів».

Toyota Avalon з автомобільного парку трускавецької мерії неодноразово була приводом для дискусій між депутатами і міським головою Русланом Козирем. Власне останній використовує її для службових потреб. Автомобіль коштував міському бюджету 214 тис. грн і значився на балансі комунального підприємства «Наше місто», яке здавало його в оренду міськвиконкому за ціною 1 грн на рік. Ще на початку минулого року розпочалась процедура ліквідації КП «Наше місто», що включає в себе інвентаризацію майна і його реалізацію для погашення заборгованості підприємства перед третіми особами.

2 березня 2013 року ліквідатор підприємства завернувся до виконавчого комітету Трускавця з вимогою повернути автомобіль. Проте ці вимоги були залишені без відповіді і реакції зі сторони мерії, тому справа була передана в суд. 30 липня 2013 року Господарський суд Львівської області зобов’язав виконком віддати автомобіль. Саме це рішення оскаржували юристи мерії 26 вересня 2013 року в Львівському апеляційному господарському суді. Їх головним аргументом було те, що договір про оренду автомобіля чинний до 1 липня 2014 року. Суд вирішив, що він недостатньо вагомий, відхилив апеляцію і залишив в силі рішення першої інстанції. Відтак меру Трускавця доведеться віддати автомобіль, який реалізують для покриття частини боргів комунального підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *