ОСТАННІ НОВИНИ

Начальник міліції каже, що побитий «перефантазував»

|

У міліції кажуть, що 29-річний чоловік єврейської національності Дмитро Флекман «перефантазував», коли говорив про те, що його катували львівські міліціонери. Про це у коментарі кореспонденту Galnet заявив керівник Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області Сергій Зюбаненко.

«Чоловік перефантазував. Ті речі, про які вказується наразі перевіряються прокуратурою. Прокуратура відкрила кримінальне провадження в рамках перевірки. Зараз готується докази, надаються покази, бо коли цей громадянин знаходився в кабінеті, там були не тільки поняті, а й інші цивільні люди, які бачили, що відбувалося»,‒ розповів С.Зюбаненко.

«Уявіть, наскільки могла сфантазувати людина, щоб розказувати, що на нього справили «малу нужду», а після цього проводили слідчі дій з понятими і свідками. Мені важко в це віриться. Потім людина йде з міського управління і десь чотири години знаходиться, десь втрачає свідомість (що наразі перевіряє прокуратура), а потім перебуває у лікувальному закладі», ‒ дивується він.

Як зазначив С.Зюбаненко, Дмитра Флекмана запросили у відділок у зв’язку з кримінальним провадженням. Було окреме доручення слідчого.

«Він був офіційно доставлений управління, про що повідомлено в прокуратуру і це все долучили до матеріалів кримінального провадження», ‒ розповів керівник міськуправління міліції.

Нагадаємо раніше повідомлялось, що 1 жовтня у Львівському міському управлінні міліції жорстоко побили 29-річного чоловіка єврейської національності. Чоловікові погрожували підкинути йому наркотики , якщо той не привезе 10 тисяч доларів.

Джерело фото: Оглядач 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *