ОСТАННІ НОВИНИ

«Полуничка» повертається до Львова

|

Танцюристи з Народного дитячого хореографічного ансамблю народного  танцю «Полуничка» врешті змогли виїхати додому з Іспанії. Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації  партії «УДАР Віталія Кличка».

У п’ятницю,  4 жовтня, стало відомо, що 42 дитини з хореографічного ансамблю  не можуть виїхати додому з Іспанії через те, що  туристична компанія не  оплатила  проживання в готелі.

Діти віком від 10 до 16 років з Львова брали участь у міжнародному конкурсі народних танців. У підсумку, українські танцюристи вибороли гран-прі конкурсу. Через те, що у туристична фірма, яка здійснювала перевезення та поселення дітей, не здійснила оплату за проживання, у керівників групи вилучили паспорти. Таким чином, і діти і керівники групи були позбавлені можливості виїхати додому.

Після того, як ця ситуація набула розголосу у ЗМІ, а депутат Львівської обласної ради від партії УДАР пообіцяла офіційно звернутись до прокуратури з приводу інциденту, керівництво турфірми знайшло можливість оплатити борг за проживання. До пришвидшення вирішення усіх питань, для того, аби діти мали можливість вирушити на Батьківщину, долучились, також, представники Генерального Консульства України в Барселоні.

Таким чином, діти виїхали з Іспанії, і завтра прибудуть до України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *