ОСТАННІ НОВИНИ

До житлових будинків призупиняють подачу тепла

|

У зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря та зверненнями мешканців, ЛМКП «Львівтеплоенерго» призупиняє подачу опалення. Якщо ж температура знижуватиметься, подачу опалення відновлюватимуть. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на тепловиків.

«У мешканців виникають хвилювання, що доведеться багато платити за теплопостачання в той час, коли на дворі тепло і можна зекономити. Тут варто зазначити, що приблизно 80% споживачів категорії населення мають лічильники по будинках. Вони оплачують відповідно до показів лічильника та мають можливість корегувати подачу тепла, якщо вважають це за доцільне», – зазначають тепловики.

І додають, що тим споживачам, які не мають лічильників, нарахування проводиться відповідно до розробленої методики розрахунку опалення для без облікових об’єктів, затвердженої на державному рівні. У цій формулі, за якою визначаються нарахування на будинок за отримане теплопостачання, враховується температура зовнішнього повітря. Якщо на дворі тепло, то нарахування будуть меншими».

«З підвищенням температури протягом дня ми призупинятимемо подачу тепла до будинків. Ввечері, коли температура знижується, теплопостачання будемо відновлювати», – зазначив в.о. директора ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Віталій Камінський.

Нагадаємо, станом на сьогодні «Залізничнетеплоенерго» не подає тепло до чотирьох будинків – два відомчих в Рясне-2 та ще два будинків, де стався порив тепломережі.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *