ОСТАННІ НОВИНИ

Американці покажуть у Львові фільм про Шолом-Алейхема

|

Публічні покази документального американського фільму “Шолом Алейхем. Сміх у темноті” відбудуться 11 і 12 жовтня в Києві і Львові. Про це повідомляє прес-служба Посольства США в Україні.

“Посольство США в  Україні представляє документальний фільм американського незалежного режисера Джозефа Дормана “Шолом Алейхем. Сміх у темноті”. Джозеф Дорман особисто представлятиме свій фільм. Після перегляду відбудеться обговорення з режисером. Фільм демонструється англійською мовою з українськими субтитрами. Покази відбудуться: у Києві – 11 жовтня о 19:00, кінотеатр “Київ”; у Львові – 12 жовтня j 17:00, Львівський палац мистецтв, вул. Коперника, 17. Вхід вільний”, – повідомляється в прес-релізі.

Фільм розповідає історію геніального бунтаря, який створив абсолютно нову літературу. Використовуючи рідкі фотографії, знайдені в архівах, голоси акторів Пітера Ріджерта і Рейчел Дреч, інтерв`ю з провідними експертами в caths єврейської культури і внучкою Шолом-Алейхема – письменницею Бел Кауфман, автори фільму розкривають перед глядачами безмежний внутрішній світ письменника і особисту історію його життя.

Укрінформ    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *