ОСТАННІ НОВИНИ

Азарову під вікна зноситимуть взуття жертв ВІЛ-СНІДу

|

ВІЛ-позитивні українці вимагають від Миколи Азарова «припинити геноцид» українців. І щоб привернути увагу громадськості обіцяють 8 жовтня, біля будівлі Кабінету Міністрів України викласти гору взуття, яке носили ті українці, що стали жертвами неправомірних дій. Про це повідомляють організатори заходу – активісти «Всеукраїнської мережі людей які живуть з ВІЛ/СНІД».

Зокрема хворі вимагатимуть повернути їх в лікарню Інституту інфекційних хвороб ім. Громашевського по вул. Лаврська та розпочати розслідування неправомірних дій президента НАМН України Андрія Сердюка.

За словами організаторів акції, протягом останніх чотирьох років президент НАМН України А. Сердюк систематично нехтує правами українців на життя та медичну допомогу. У повідомленні організаторів, яке має у розпорядженні «Львівський портал», йдеться, що протягом серпня-вересня 2013-го року Президент НАМН України викинув на вулицю 9000 пацієнтів клініки «Лавра» та персонал лікарні, не здійснивши планового переїзду установи в новобудову по вул. Амосова.

Останньою краплею в чаші терпіння ВІЛ-позитивної спільноти стало ймовірне псування препаратів для лікування Гепатиту С на загальну суму понад 20 мільйонів гривень (3 жовтня ліки були перевезені без збереження «холодового ланцюга» – авт..). Активісти вимагатимуть прем’єр-міністра України припинити «закривати очі» та покривати дії НАМН України.

 

Фото: організатори заходу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *