ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук схвалює рішення Львівської облради щодо угоди про сланцевий газ

|

Можна абсолютно стверджувати, що стратегія розвитку України, визначена Президентом України Віктором Януковичем, знаходить все більше підтримки у Львівській області. На цьому наголосив голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук, коментуючи схвалення Львівською обласною радою проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеська, між державою Україна, компанією Шеврон та ТзОВ «Надра Олеська». Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

«Абсолютно розділяю тривогу тих людей, що опонували цьому рішенню. У деяких виступах були слушні аргументи, які, напевно, будуть враховані в майбутньому. Ми, на жаль, маємо гіркий досвід варварського поводження з природою як в минулому, так і зараз. Ліси в Карпатах масово вирізали вже не при радянській владі… Потрібно також врахувати, що люди завжди опиралися прогресу. Їх лякали парові машини, автомобілі, літальні апарати… Видається, що ця сама річ має місце в даному випадку», – зазначає Петро Писарчук. Водночас, за його словами, доводиться сподіватись , що американська компанія «Шеврон» навчить галичан бережливого ставлення до природи.

«Як на мене, вчора Львівська обласна рада вперше за останній час поборола в собі політичний антагонізм і прийняла дійсно державницьке рішення. Можна абсолютно стверджувати, що стратегія розвитку України, визначена Президентом України Віктором Януковичем, знаходить все більше підтримки», – наголошує голова регіоналів Львівщини. Нагадаємо, під час сесії Львівської обласної ради, яка проходила 3 жовтня, Львівська облрада після кількагодинного обговорення погодила проект Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеська, між державою Україна, компанією Шеврон та ТзОВ «Надра Олеська». «За» це рішення проголосували 66 депутатів, «Проти» – двоє, «утримались» – три депутати. Фракція Партії регіонів одностайно підтримала рішення та закликала колег-депутатів голосувати за нього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *