ОСТАННІ НОВИНИ

Кузьміна призначено заступником Клюєва

|

Президент України Віктор Янукович призначив першого заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони України. Відповідний указ № 542/2013, текст якого мають у розпорядженні «Коментарі», глава держави підписав сьогодні, 4 жовтня.

Ренат Кузьмін у Раді Національної безпеки та оборони куруватиме реформування міліції. Про це УНН повідомив співрозмовник в РНБО.

Нагадаємо, Кузьмін працював заступником генпрокурора з 2006 року.

З 4 листопада 2010 року він був призначений першим заступником генпрокурора. На цій посаді Кузьмін курував кримінальні справи щодо колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко й регулярно давав коментарі ЗМІ, в яких доводив винність опозиційних політиків.

Нещодавно у ЗМІ з’явилась інформація про те, що Р.Кузьмін подав рапорт на звільнення за посади першого заступника Генпрокурора України. У прес-службі відомства тоді повідомили, що нічого не знають про відставку. Сам Р.Кузьмін не коментував цю інформацію. Крім того, днями він не прийшов на спілкування з читачами одного з українських видань, куди також були запрошені журналісти. У приймальні Р.Кузьміна організаторам заходу повідомили, що його нібито викликали до Президента України. Політик Юрій Кармазін у коментарі УНН висловив впевненість, що Р.Кузьмін дійсно подав у відставку та, ймовірно, збирається у політику, адже його активна публічна діяльність, більше личить політику, ніж співробітнику прокуратури.

 

Фото: mediaport

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *