ОСТАННІ НОВИНИ

Обшуки у Львові, пов`язані з розкриттям вбивства мера Сімеїзу, є маячнею - Москаль

|

Народний депутат України Геннадій Москаль спростовує інформацію про те, що у Львові проводились обшуки, пов`язані з розкриттям вбивства мера Сімеїзу. Про це політик пише на своєму офіційному сайті.

«Нещодавно знову прочитав інформацію якихось «джерел» в МВС про те, що нібито у Львові проводилися якісь обшуки в рамках розслідування вбивства мера Сімеїзу. Перевіркою встановлено: це все повна брехня та маячня, покликана прикрити неспроможність міліції розкрити це та інші резонансні вбивства», – заявляє Г.Москаль.
За його словами, на сьогодні підозрюваного в скоєнні цього злочину нема, не було, і він ніколи не буде розкритий.

«Інформація «джерел» з’явилася тому, що начальник кримської міліції Слепаньов на одному з засідань Верховної ради АРК мав дурість заявити, що особу кілера встановлено і залишилося його тільки затримати. Оскільки Слепаньова по цьому питанню постійно діставали журналісти, він вирішив домовитися з начальником львівської міліції Рудяком про імітацію розкриття злочину.
На сьогодні у Львівській області не розкрито близько 40 вбивств, скоєних з використанням вогнепальної зброї та вибухових пристроїв. За роки Незалежності, починаючи з розстрілу працівників міліції у Львівській картинній галереї і закінчуючи вбивством колишнього губернатора, жодне з цих убивств не розкрито. То хай львівська міліція розкриє хоча б одне своє вбивство, а не допомагає кримчанам замилювати очі громадськості.
А «джерела» МВС настільки каламутні, що нікому не рекомендував би пити з них воду. І, відповідно, використовувати їх інформацію», – наголошує Г.Москаль.

 Фото: versii

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *