ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збудують «Бельгійське містечко» на 360 квартир

|

У вівторок, 8 жовтня, о 17:30 год закладуть перший камінь інноваційного проекту житлового комплексу під назвою «Бельгійське містечко», яке збудують на вулиці Джерельній, інформує прес-служба ЛМР.

«Бельгійське містечко» створене як інноваційний проект, що стане реформатором ринку житлової нерухомості  Львова. Протягом трьох-чотирьох років планується зведення 9-ти будинків. В кожному будинку буде 40 квартир, а загальна площа упорядкованої території складає майже 3 гектари. Основний акцент в концепції житла в «Бельгійському містечку» поставлений на зручність, доступність, якість та енергоощадність.

Відтак, кожен власник квартири отримає:

житло високої якості з повністю завершеним ремонтом;

обладнані технікою та корпусними меблями кухню та ванну кімнату;

впорядкування прибудинкової території згідно європейських стандартів комфорту;

житло на відстані 15 хвилин ходьби до центру міста; 

будинок з інтегрованими системами енергозбереження;

індивідуальне опалення в кожній квартирі;

благоустрій території та багато зелених насаджень;

просторі балкони та тераси;

парковку з електронною системою доступу;

власну комору для кожного мешканця в підвалі будинку площею 8 м²;.

Інвестори проекту – компанії з Бельгії: Equilis та TPF Group. Equilis – це міжнародна компанія-девелопер, що спеціалізується на інвестиційній діяльності, управлінні активами, маркетингу та будівництві нерухомості. Equilis має у своєму списку виконаних проектів понад 200 000 м² комерційних площ та більше ніж 1 000 одиниць об’єктів житлового будівництва в Бельгії. Ще один інвестор проекту – компанія TPF Group – це одна із світових компаній лідерів у сфері консалтингу, архітектурно-проектних робіт та послуг управління проектами. Вона нараховує більш, ніж 2300 кваліфікованих працівників у 35-ти філіях та представництвах у 20-ти країнах світу, зокрема представлена в Україні компанією «ТЕ ПЕ ЕФ Україна» з головним офісом у Львові. Більше того, з жовтня 2012 TPF Group підсилилась сильною місцевою компанією «Укрдизайнгруп», яка працює на ринку з 2006 року та є широковідомою своїми різноманітними значимими об’єктами.  Після того як Укрдизайн ввійшла до складу TPF Group, наші дві компанії сформували разом найбільшу в Західній Україні Архітектурно-Інженерну Проектну Організацію до складу якої входять 150 місцевих спеціалістів.

Для отримання додаткової інформації просимо звертатися в офіс архітектурно-інженерної компанії «ТЕ ПЕ ЕФ Україна» за телефоном (032) 261 47 94.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *