ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові розпочнеться Greenstream-Park Fest

|

4-6 жовтня у Львові відбуватиметься фестиваль, що підтримує здоровий та активний спосіб життя. Грінстрім-парк фест – це ініціатива Львівської міської громадської організації  «Студентський Клуб «Гілель». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За задумом організаторів: фестиваль вкотре пригорне увагу молоді до здорового та активного способу життя; репрезентує Львів, як місто, що дбає про здорове майбутнє городян;допоможе молоді в пошуках цілісного розвитку, шляхом формування взаємозв`язку між образом успішної в усіх сферах життя людини, яка дбає про власне здоров’я та веде активний образ життя; продемонструє, що здоров’я залежить від бажання бути здоровим та від рівня самоосмислення і наполегливості; переконає в тому, що гідне майбутнє прямопропорційно залежне від життєвого ритму людини;

Розпочнеться Greenstream-Park Fest біля Порохової вежі 4 жовтня з 12.00. Протягом трьох днів там відбуватимуться різноманітні заходи: тир (дартс), батути, армреслінг, капуеро, Street Workout, інтерактивні шахи, оutdoor training – командні змагання. Тут кожен зможе чомусь навчитись і продемонструвати себе.

У цей день також передбачена і вечірня локація – Бернарден-Гарднер (вул. Валова, 18). Там заплановане проведення концерту: виступи музичних гуртів, фаєр-шоу, світлове шоу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *