ОСТАННІ НОВИНИ

Школи Львівщини навряд чи обігріють найближчим часом

|

Забезпечити школи та лікарні Львівської області паливом до початку опалювального сезону не вдасться. Розкриття пропозицій учасників торгів на закупівлю вугілля знову відкладено. Цього разу — на 11 жовтня. Про це “Н.Г. Львів” повідомив голова комітету конкурсних торгів Андрій Бубнюк.

Як вже розповідали “Н.Г. Львів”, цьогоріч закупівля вугілля для бюджетних установ Львівщини відбуватиметься за рамковими угодами. У липні 2013 року генеральним замовником було визначено департамент житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львівської облдержадміністрації, який замовить кам‘яне вугілля для “бюджетників” до 2015 року.

Щоправда, лише 22 бюджетні структури делегували повноваження департаменту ЛОДА. Серед них санаторій, три диспансери, дві лікарні, обласна база, сім ліцеїв, по два інтернати та училища. І ще чотири відділи освіти, молоді та спорту: Турківського, Сколівського, Буського та Яворівського районів (повний список).

23 липня 2013 року департамент ЛОДА оголосив відкриті торги на понад 7 тисяч тонн вугілля. Спочатку розкриття пропозицій учасників торгів планувалося на 27 серпня. Потім на 6 вересня, 27 вересня, 4 жовтня. За словами Андрія Бубнюка, тепер пропозиції планують розкрити 11 жовтня.

Причина затримки — це погано підготовлена документація конкурсних торгів. Через офіційні зауваження учасників замовник змушений вносити відповідні зміни. Наприклад, 1 жовтня внесли зміни до документації у частині банківської гарантії. Комітет прибрав вимогу до замовників надати копію банківської ліцензії на право надання банківських послуг, звіту про фінансовий стан банку, звіту про прибутки і збитки, оригіналу довідки ДПІ про відсутність заборгованості по сплаті обов’язкових податків і зборів в Україні та інших.

«Наші гроші.Львів»

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *