ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні затримали вантажівку, «напічкану» цигарками майже на мільйон гривень

|

У затриманому вантажному автомобілі у «Краківці» прикордонники Мостиського загону виявили приховані цигарки майже на мільйон гривень. Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Нагадаємо, 22 вересня цього року у ПП «Краківець» заїхав вантажний автомобіль марки «ДАФ», який їхав до Польщі. Водій вантажівки подав на прикордонний та митний контролі товаросупровідні документи, в яких було вказано, що транспортний засіб прямував з вантажем будівельних конструкцій, а саме дерев`яними брусами на п’яти палетах.

Однак, у прикордонників виникли сумніви щодо відповідності вантажу, який перевозиться, тому стражі кордону ініціювали проведення поглибленого огляду транспортного засобу у спеціально визначеному місці.

Як наслідок, спільною оглядовою групою у дерев`яних брусах, у спеціально зроблених пустотах, було виявлено цигарки марки «Jin Ling» у кількості 127 тис. 880 пачок цигарок з акцизною маркою Російської Федерації. Огляд даного вантажу тривав три доби, за результатом якого, на представника фірми відправника вантажу, було складено протокол про порушення митних правил. Сума оцінки цигарок склала 767 тис. 280 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *