ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця завтрашнього дня усі будинки Львова обігріватимуться

|

У Львові з 1 жовтня розпочався опалювальний сезон. Протягом трьох днів усі житлові будинки міста та установи повинні отримувати тепло. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок теплопостачання подають до 1046 споживачів категорії населення. Також опалення подається до 54 дитячих установ (90%), 72 шкіл (94%), інших закладів освіти – 18 (64%), закладів охорони здоров’я – 44 (88%).

«Чинне законодавство України чітко регламентує – можна починати опалювальний сезон виключно в тій ситуації, якщо середня добова температура є нижчою 8°С протягом трьох днів. Ці показники були чітко виконані. Має бути не лише бажання наших комунальних підприємств, має бути і бажання газовиків. Усе збіглось, держава зрозуміла важливість ситуації, дали команду і ми нормально розблокували усі котельні і опалення пішло. Починаючи з 1 жовтня до кінця третього дня опалення має бути у 99% усіх будинків, за виключенням тих, де є проблемна ситуація», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

 

 Фото: PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *