ОСТАННІ НОВИНИ

Бойкот на «Львівелектротрансі» призвів до службового розслідування

|

Ситуацію, що склалась сьогодні зранку з роботою міського електротранспорту, вивчає спеціальна комісія. Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Мер переконаний, що водії трамваїв та тролейбусів, які не вийшли на маршрути, створили значні проблеми мешканцям міста.

«Створена комісія. Перший заступник міського голови Олег Синютка детально розгляне всю проблематику. В чому суть – підприємство більше року систематично не отримує кошти з державного бюджету. Водії отримують зарплату, яка є достатньо не мала. Я розумію проблематику водіїв. Але я би хотів, щоб працівники комунального підприємства також розуміли проблеми мешканців міста Львова. Сьогодні ця раптова ситуація створила дуже багато проблем серед громадян. Комісія вивчить ситуацію. Відкликається терміново з відпустки керівник «Львівелектротранс», беруться пояснення всіх учасників процесу. Через казначейство є проблеми по всіх комунальних підприємствах. Якщо будуть страйкувати медики, двірники – що далі?», – зазначив мер Львова.

А.Садовий сказав, що до кінця сьогоднішнього дня комісія проведе службове розслідування, а відтак будуть дуже серйозні організаційні висновки.

«Бо питання страйку чітко регламентується чинними законодавством. Є речі, які можна робити, є речі, які робити не можна», – сказав він.

«Зарплату дає казначейство і держава. Мова йде про пільги та субсидії. Тут місто нічого не може зробити у цій ситуації. Це є проблема загальнодержавна. Держава не своєчасно виконує свої зобов’язання. Є певне відтермінування в часі», – додав міський голова Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *