ОСТАННІ НОВИНИ

Михальчишин вимагає знайти винних за невиплату зарплат працівникам «Львівелектротрансу»

|

 Народний депутат України свободівець Юрій Михальчишин звернувся до прокурора Львівської області з вимогою відкрити кримінальне провадження за фактом невиплати заробітної плати працівникам львівського комунального підприємства “Львівелектротранс”. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Нагадаємо, що сьогодні, 2 жовтня, водії трамваїв і тролейбусів о 6-й ранку не виїхали на маршрути, вимагаючи погасити двомісячну заборгованість із виплати заробітної плати.

За словами Юрія Михальчишина, ситуація на “Львівелектротрансі” є наслідком практики скарбничого терору опозиційних регіонів, яку провадить режим Януковича.

“Водночас мене дивує аморфність виконавчих органів влади, які, знаючи критичну ситуацію на підприємстві, не запропонували жодних шляхів її врегулювання. Міський голова не звернувся по допомогу до жодного з нардепів від Львівщини. Така логіка дій наштовхує на роздуми, що його ця ситуація повністю влаштовує”, – зазначив Юрій Михальчишин. Народний депутат вимагає від правоохоронних органів назвати прізвища посадових осіб, винних у невиплаті заробітної плати, та притягнути цих посадовців до кримінальної відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *