На Львівщині затримали наркоділка під кайфом

|

Оперативники Стрийського міськвідділу міліції припинили злочинну діяльність 20-річного місцевого мешканця, який постачав наркозалежним особам наркотичний засіб з вмістом бупренорфіну. Обіг цієї речовини в Україні обмежено, інформує ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Як розповів очільник міліції Стрийщини полковник міліції Андрій Білас, молодик офіційно ніде не працював, а заробляв на прожиття тим, що постачав наркотичний засіб «субітекс» наркозалежним особам. Сам наркоторговець ретельно конспірував свою злочинну діяльність. Із клієнтами про зустріч він домовлявся по телефону та періодично змінював місце зустрічі.

У ході досудового слідства працівники міліції в повному обсязі задокументували його злочинну діяльність, що дало змогу на законних підставах його затримати. Та й сам наркоділок, як виявилося, вживав наркотики – на час затримання він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Наразі 20-річний стриянин перебуває під вартою. Слідчі міськвідділу міліції закінчили досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та передали провадження з обвинувальним актом до суду. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *