ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники відзначили збільшення обсягу товарообігу на кордоні

|

Представники Львівської митниці Міндоходів відзначили збільшення цьогорічного обсягу товарообігу на 11% у порівнянні з аналогічним періодом 2012 року. Причому об’єми імпорту збільшились на 9%, а експорту – на 14%. Про це йшлося на учорашній під час медіа конференції, де представники Львівської митниці Міндоходів зустрілись з учасниками медіапроекту, серед яких були журналісти України, країн Східного партнерства та ЄС. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міндоходів у Львівській області.

Також збільшився транспортний та пасажиропотік через українсько-польський кордон. Кількість транспортних засобів та громадян, які перетнули кордон у зоні діяльності Львівської митниці Міндоходів (Львівська область), за 8 місяців цього року збільшилась у середньому на 7 відсотків.

Окрім того, присутнім розповіли про заходи, яких вживає Львівська митниця Міндоходів для сприяння зовнішньоекономічній діяльності та забезпечення сприятливих умов для перетину кордону. Своєю чергою, представників медіапроекту цікавили питання розбудови кордону та умов роботи у нових пунктах пропуску.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *