ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні досі не отримали паперів ФІФА, які б забороняли матчі на «Арені-Львів»

|

“Спортивні арени України” досі не отримали офіційного підтвердження щодо дискваліфікації стадіону “Арена Львів” на відбіркові матчі національної збірної до 2018. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив генеральний директор ДК “Спортивні арени України” Сергій Сімак.

“Ані ми, ані концерн, ані “Арена Львів“ на даний момент не отримували офіційних паперів. На скільки я знаю Федерація футболу також не має офіційного підтвердження”, — повідомив С.Сімак.

Він додав, що приблизно 10-12 днів тому всі відеозаписи з матчу “Україна-Сан-Марино” були передані до правоохоронних органів Львівської області.

“При тому, що ми дивилися три рази ці записи, і між іншим я знаходився на стадіони, я нічого подібного не помітив. Якщо підходити з емоційної точки зору, то моя думка — ці від 3 до 30 осіб у порівнянні з 30-тисячним стадіоном, тобто вони точно не робили картину і більше того не відображали настрій ані львівської публіки, ані стадіону”, — зазначив С.Сімак.

Генеральний директор ДК “Спортивні арени України” також повідомив, що концерн зі свого боку планує проводити заходи з ультрас, скеровані на роз’яснення тих наслідків, до яких може призвести використання символіки.

Як повідомлялось, 27 вересня Дисциплінарний комітет ФІФА порахував, що поведінка групи українських уболівальників (неонацистські банери і вітання, “мавп’ячі” звуки і жести – Ред.) під час матчу Україна – Сан-Марино були ганебними і порушували Дисциплінарний кодекс ФІФА. Крім того, піротехнічні засоби, які використовувалися вболівальниками, могли становити загрозу особистій безпеці.

Фото: Львівський портал

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *