ОСТАННІ НОВИНИ

У новий телевізійний сезон ТРК «Львів» входить з новими програмами

|

Сьогодні, 1 жовтня, відбулась прес-конференція з нагоди відкриття нового телевізійного  сезону, яку глядачі ТРК «Львів» мали змогу дивитись у прямому ефірі. У новому сезоні канал змінює не лише зовнішній вигляд, концепцію, а й зміст та наповнення телевізійного продукту. Також повністю оновлено інформаційний сайт та «Львівське радіо», які є невід`ємними частинами ТРК «Львів».

З першого жовтня ТРК «Львів» змінює своє обличчя — нові заставки, графічне оформлення та цікаві дизайнерські рішення торкнулись як нових, так вже існуючих програм.

Новенька студія та техніка з’явилась у «Новин». Від тепер вони стануть ближчими до людей, зокрема в ефірі побільшає сюжетів із регіонів Львівської області. Оновлена та сильніша команда працюватиме ще більше, щоб у зручний для глядачів час о 18.00 та 20.30 розказати про останні найважливіші події та новини дня.

З жовтня в ефірі телеканалу з’явиться п’ять нових програм, дві з яких — дитячі. Сучасна тенденція до зменшення в українському телепросторі дитячого продукту не поширюється на ТРК «Львів», яка завжди пам’ятала про свого найбільш прискіпливого та найбільш вдячного глядача.

Цього сезону забавлятиме та навчатиме дітей молодшого віку у вечірній час по буднях програма «Цікаві речі для малечі». Над проектом працювала ціла команда, проте найбільший вклад зробив Василь Мацько. Саме він придумав головну героїню – розумну енциклопедію «АЯ», яка у цікавій формі навчатиме дітей. У вихідні дні «АЯ» особисто вітатиме діток-уродинників. Пісню та музику спеціально для програми написав львівський співак, фіналіст телепроекту «Голос країни» Назар Савко.

Для дітей старшого віку редакція підготувала до ефіру «Веселі перегони», які виходитимуть щонеділі. Автори обіцяють захопливі спортивно-інтелектуальні змагання, в яких братимуть участь дві команди, що складатимуться з дітей та дорослих. Переможці отримають цінні призи. Ведучим та арбітром у «Веселих перегонах» – спортивний журналіст Василь Турків.

Сюрпризом для шанувальників української музики стане музичне ток-шоу «Тинди-Ринди», яке виходитиме щонеділі у вечірній час. Першою зірковою гостею цього розважального, гострого, а місцями провокативного телепроекту стане Руслана. Кожну програму один зірковий гість – виконавець чи колектив, приходитиме у студію і там опиниться не лише під «прицілом» запитань ведучого, експертів та глядачів, а й буде змушений заспівати «наживо». «Розкручуватиме» на відвертість балакучий ведучий Назар Савко.

Також на меломанів чекає ще одне музично-розважальне шоу «SMC» (Super music conversation). Програма транслюватиметься щоденно у прямому ефірі. Протягом години, саме стільки йтиме шоу, до ведучих Дмитра Корнилюка та Олени Гасюк-Андрушко приходитимуть зіркові гості, яким усі охочі зможуть поставити у телефонному режимі провокаційні питання. Також на активних глядачів «SMC» чекають спеціальні подарунки.

Серед усього розмаїття  програм на ТРК «Львів» з`явиться ігрове розважальне шоу «Шухлядки пана Стефка». У прямому ефірі серед телеглядачів розігруватимуться цінні подарунки. Розважатиме глядачів бард, сатирик та шоумен Стефко Оробець.

На хвилі усіх оновлень змінюється й «Львівське радіо». Від тепер з новим логотипом та наповненням воно завоює іще більшу аудиторію. Зокрема на слухачів, окрім вже добре знайомих старих програм, чекають нові не менш цікаві: соціальний проект «Сімейний лікар»,інформаційно-аналітична програма про життя активної сучасної молоді «Молодий світ», інформаційно-аналітична програма про найважливіші події сьогодення «На часі», інтерактивна культурно-мистецька програма «Зустріч на Князя Романа», ранкова інформаційно-розважальна програма «Ранок», ток-шоу «Цікаво про складне», хіт-парад «На всі 100», хіт-парад «Джаз в Україні».

Нагадаємо, на початку 2013 року, з приходом нового керівництва, ЛОДТРК активно почала змінюватись: нова назва, логотип, оновлений формат новин, яких в ефірі побільшало. Також з’явилися інформаційний портал www.lviv.tv, Прес-центр, звідки події транслюються у реальному часі на радіо та в Інтернеті.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *