ОСТАННІ НОВИНИ

Колектив і керівництво «Львівської хвилі» досягли компромісу

|

Колектив і керівництво радіостанції «Львівська хвиля» досягли компромісу. Впродовж найближчого часу буде проведено конкурс задля формування нової Служби інформації, в якій зможуть працювати в тому числі й звільнені раніше працівники. Наразі новини на радіо не виходять. Про це «Львівському порталу» розповіли представники ТРК «Львівська хвиля».

«Ефір ведеться без збоїв, на радіо робоча атмосфера, люди працюють. Новин наразі немає, оскільки, як відомо, працівники служби інформації звільнились. Це трапилось ще 26 вересня, звільнення відбулось за згодою сторін, а відтак жодних претензій ні в кого немає. Також подала заяву на звільнення директор суспільно-інформаційних програм Оксана Колодрубець. Вона звільнилась вчора – за власним бажанням», – розповів «Львівському порталу» директор ТРК «Львівська хвиля» Віктор Іваницький.

За його словами, незабаром буде оголошено конкурс, на якому й оберуть працівників оновленої Служби інформації.

«Радіо не може працювати без новин, незабаром новини знову з’являться в ефірі», – додав В.Іваницький.

Як запевнив «Львівський портал» виконавчий директор «Львівської хвилі» Володимир Лучишин, участь у конкурсі зможуть брати й працівники попередньої редакції Служби новин Радіо «Львівська Хвиля».

«Далі на порядку денному – створення Служби новин, що буде сформована на конкурсній основі. Умови конкурсу будуть максимально прозорими. Проведе його людина (чи люди), порядність і професіоналізм якої не викликають ні в кого жодних застережень. Зараз колектив радіостанції проводить перемовини з такими авторитетними журналістами», – розповів В.Лучишин.

Нагадаємо, 27 вересня стало відомо, що на радіостанції «Львівська хвиля» звільнено відразу всю службу новин. Решта колективу мала намір також піти з радіо, якщо до 1 жовтня керівництво не поверне на робочі місця звільнених працівників. За словами журналістів, у них був конфлікт із керівником суспільно-інформаційних програм Оксаною Колодрубець.

Фото: Львівська пошта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *