ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція вивчає відеозаписи з «Арени Львів», шукаючи провокаторів

|

На стадіоні «Львів Арена» під час матчу Україна – Сан-Марино могла мати місце провокація; відео двохсот камер спостереження стадіону зараз ретельно вивчає міліція

Про це львівський міський голова Андрій Садовий заявив в ефірі «5 каналу».

«На стадіоні є 200 відеокамер і безперечно всі ці відеозаписи потрібно переглянути, чим зараз і займається міліція. Також вони долучають представників львівських фан-клубів», – зазначив мер.

«Керівник нашого фан-клубу запевнив мене, що львівські вболівальники ніяких дискримінаційних символів не використали, і ті глядачі, які були на стадіоні, а це більше 34 тисяч, і мільйони вболівальників, які бачили матч по телебаченню нічого забороненого не бачили, можливо мала місце банальна провокація», – додав Садовий.

У свою чергу народний депутат від «Свободи» Ігор Мірошниченко заявив, що на стадіоні могла мати місце свідома провокація представників лівого руху.

«Сьогодні організацією FARE в Україні керує якийсь лідер лівацького руху Павло Клименко. Він є членом профспілки «Захист праці». А профспілку очолює Олег Верник, який має серйозні зв’язки з російським ФСБ. І ось тут ми говоримо про свідому провокацію, яка можливо мала місце на львівському стадіоні», – заявив Мірошниченко.

Як повідомляли «Коментарі», напередодні ФІФА прийняла рішення про покарання України за поведінку вболівальників під час матчу відбору чемпіонату світу проти Сан-Марино у Львові. Наступний відбірковий матч проти Польщі українці проведуть без глядачів, також стадіон «Арена Львів» дискваліфікований до 2018 року. Таке рішення ФІФА прийняла на підставі звіту організації FARE, представник якої інкогніто був присутній на матчі.

Вчора віце-президент ФФУ Сергій Стороженко повідомив, що федерація футболу поки не може подати апеляцію на рішення ФІФА, оскільки повного рішення у неї немає.

Коментарі

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *