ОСТАННІ НОВИНИ

До зими готові тільки сім регіонів — Вілкул

|

На сьогодні всі роботи з підготовки до зими та нового опалювального сезону завершені тільки у 7 регіонах України. Про це сьогодні розповів під час селекторної наради віце-прем`єр-міністр України Олександр Вілкул, передає УНН.

“Важливою частиною підготовки до зими є придбання посипкового матеріалу. На сьогодні він заготовлений на 95% по країні, 18 регіонів вже стовідсотково забезпечені піщано-соляною сумішшю. Треба пришвидшити ці роботи в Луганській облаті, Києві, Сумській, Деіпропетровькій, Криму, Чернівецькій, Чернігівській, Хмельницькій та Житомирській областях”, – зазначив він.

Загалом, зазначив віце-прем`єр, всі роботи з підготовки до зими та нового опалювального сезону, в тому числі закупівля суміші, закінченні стовідсотково у 7 регіонах. Це, за його словами, Одеська, Закарпатська, Донецька, Запорізька, Івано-Франківська, Полтавська та Рівненська області. Інші регіони, додав він, мають за тиждень завершити цю роботу.

Як повідомлялось, віце-прем`єр-міністр України Олександр Вілкул наголосив, що до 5 жовтня опалювальний сезон має розпочатися у всіх соціальних закладах України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *