ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» здолали «Таврію»

|

Львівська команда здобуває другу за тиждень перемогу над командою з Криму, щоправда, цього разу підопічним Севідова довелося проявляти характер після пропущеного гола на початку другого тайму.

Уболівальники «Карпат» чекали на непростий матч з «Таврією», адже кримчанам нічого втрачати, якщо вони хочуть видертися з дна турнірної таблиці. Гра це показала – гості і не думали поступатися господарям, відтак весь перший тайм йшла в’язка боротьба майже без ударів по воротах.

Поєдинок заятрився ближче до перерви, коли за п’ять хвилин суддя показав дві жовті картки господарям та одну гостям за грубу гру. А одразу по перерві Пластун зрізав м’яч у власні ворота не без допомоги Свенссона і гості повели у рахунку.

Господарі пішли вперед великими силами , але щойно на 75-ій хвилині їм вдалося зрівняти рахунок, коли Зеньов забив пенальті, яке заробив Голодюк. А вже за чотири хвилини гравець «Таврії» Буссаїді зрізав м’яч у власні ворота, невдало підставивши голову під м’яч після удару того ж таки Голодюка.

Далі пішла дуже нервова гра. За цей час суддя знову часто витягав жовті картони – три «гірчичники» отримали карпатівці, а ще один – гості. Та попри це підопічні Севідова не дали гостям забити і довели гру до перемоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *