ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні відкрили для проїзду вулицю Пекарську

|

Сьогодні, 29 вересня, із запізненням лише в один день, відкрили для проїзду вулицю Пекарську. Про це повідомляє кореспондент «Львівського порталу».

Аби встигнути сьогодні з відкриттям, учора працівники до ночі докладали тротуарну плитку, прибирали дорожню частину, звільняли вулицю від ремонтного сміття. Проте й на цей час залишаються незабрукованими окремі ділянки тротуарів. Також досі не зроблено з’їзд з вулиці Пекарської на вулицю Різьбярську. Варто зазначити, що це єдина бокова вулиця з Пекарської, яку не прирівняли із ремонтованою проїжджою частиною.

Нагадаємо, як інформував голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський, 28 вересня, для проїзду транспорту планують відкрити вул.Пекарську.

«Проїжджу частину плануємо відкрити, однак ще триватимуть роботи з відновлення тротуарів. Все так затягується через проблеми з казначейством  – підряднику не проплачено 500 тис.грн. Ці кошти «лежать» у казначействі з 8 серпня», – зазначив Іван Лозинський.

Вул.Пекарську ремонтували на ділянці від вул. Туган-Барановського до вул. Чехова. Роботи виконує ТзОВ «Західбуденергозбереження». Їх вартість – понад 1,8 млн грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *