ОСТАННІ НОВИНИ

Призначено нового директора Шевченківського гаю

|

Новим директором Музею народної архітектури та побуту (Шевченківського гаю) призначено Романа Назаровця. Його кандидатуру на цю посаду було обрано в процесі відбору, який провело управління культури ЛМР, інформує прес-служба ЛМР.

«Вчора в 9 годині ранку я представила працівникам Музею народної архітектури і побуту нового директора, яким став Роман Назаровець. Ми вже інформували про процедуру відбору кандидатів на цю посаду. Згідно з цією процедурою, подалися двоє кандидатів, одним з яких був Роман Назаровець, іншим був пан Юрій Сілецький. Після проведених публічних презентацій та співбесід, ми прийняли рішення призначити пана Романа Назаровця на посаду директора Музею народної архітектури і побуту на контракт терміном на два роки», – розповіла Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.

Водночас вона зазначила, що новому директору буде досить складно на новій посаді.

«У Музеї народної архітектури і побуту є досить непроста ситуація із внутрішнім менеджментом. Склалось так, що попередній директор усі процеси, пов’язані з будь-якими проектами, що реалізовував музей, замкнув на собі. А  йдеться не тільки про міжнародні проекти, але і про реставрацію будівель, використання бюджетних коштів, які ми щорічно закладаємо на реставрацію чи виготовлення проектно-кошторисної документації й інше.  

Є великий вузол проблем, які директор повинен буде розв’язувати вже відразу. Там немає жодної людини, яка володіє будь-якою іноземною мовою. Тоді виникає запитання: як можна в такій ситуації якісно і фахово провадити міжнародні проекти? Новопризначений директор повинен буде всі ці виклики прийняти, він повинен буде делегувати повноваження, слідкувати за їх виконанням. Щиро кажучи, я не заздрю новопризначеному директорові. Але ми вже почали працювати. Управління культури ніколи не стояло осторонь проблем музею, бо він є архіважливим для міста. Управління культури, міська рада це усвідомлюють, розуміють, і ми музеєві завжди допомагали і будемо продовжувати це робити. Але управління культури не буде виконувати функцію колективного директора музею», – наголосила Ірина Подоляк.

 

Нагадаємо, відбір кандидатів на посаду директора Музею народної архітектури та побуту відбувався у три етапи:

Відбір документів згідно із кваліфікаційними вимогами, компетенціями та знаннями. Термін проведення – до 16 вересня 2013 року.

Публічні презентації кандидатами Стратегій розвитку музею на рік, три, і п’ять років (мультимедійна презентація із усними коментарями і відповідями на запитання – до 30 хв). Відбулась 18 вересня 2013, у Музеї народної архітектури та побуту у Львові, вул. Чернеча гора, 1.

Після завершення двох етапів відбору комісія рекомендувала начальнику управління обох кандидатів, що подавались, для співбесіди щодо визначення кандидатури на посаду директора музею.

Співбесіда з начальником управління культури.

 

Біографія

Назаровець Роман Володимирович, народився 29 квітня 1966 року.

Освіта:

У 1983 році після закінчення школи вступив до Львівського політехнічного інституту на факультет автоматики. У 1991 році закінчив повний курс згаданого університету за спеціальністю інженер-автоматик.

У 2009 році вступив до Академії державного управління. У 2011 році закінчив повний курс згаданого навчального закладу.

 

Досвід роботи:

З 1994 по 1997 рік працював у АТ «Нідерландсько-Українські агропроекти», на посаді першого голови правління.

З липня по жовтень 1997 року працював у ВАТ «Південьзахіделектромережбуд», займав посаду заступника голови правління.

З 1997 по 2006 рік працював у ЗАТ «Перлина Карпат», на посаді голови правління.

З липня по жовтень 2006 року працював заступником генерального директора ЗАТ «Промбудприлад».

З 2007 року по вересень 2013 року працював в управлінні «Дозвільний офіс» ЛМР на посаді начальника управління.

Вересень 2013 – призначений на посаду директора Музею народної архітектури та побуту у Львові.

 

Знання мов: володіє українською, російською, англійською та польською мовами.

 

Сімейний стан: одружений, виховує трьох дітей.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *