ОСТАННІ НОВИНИ

До Дня туризму у Львові підготували сюрпризи мешканцям та гостям міста

|

До дня туризму жителям та гостям Львова підготували чимало сюрпризів, інформує прес-служба Львівської міськради.

Під час святкування Дня туризму, 27 та 28 вересня, усі охочі зможуть взяти участь у безкоштовних екскурсіях. Туристичні фірми Львова люб’язно погодились провести 12 екскурсій, серед яких будуть велоекскурсії, екскурсії на «Чудо-поїзді», піша екскурсія містом англійською мовою та багато інших не менш цікавих екскурсій.

Також під час Дня туризму, усі відвідувачі туристично-інформаційних центрів отримають невеликі приємні подарунки у вигляді квіткових букетів.

«Ми хочемо,щоб гості нашого міста залишались задоволеними після візиту до туристично-інформаційних центрів, тому у День туризму усім, хто завітає до ТІЦів, подарують невеличкі букети квітів», – розповіла Софія Сікора, в.о. директора ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова».

Всесвітній День туризму було засновано на III сесії Генеральної асамблеї Всесвітньої туристичної організації (ВТО), що відбулася у 1979 році. Святкується з 1980 року щорічно 27 вересня у зв’язку з урочистим відкриттям у цей день Манільської конференції світового туризму.

День туризму святкують у багатьох країнах світу. В Україні це свято відзначають згідно з Указом Президента від 21 вересня 1998 року.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *