ОСТАННІ НОВИНИ

Норвезькі кадети завітали до Львова

|

До Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у Львові, із ознайомчим візитом завітали курсанти Коледжу сухопутних військ Королівства Норвегія. Про це повідомляє прес-служба академії.

Упродовж чотирьох днів члени норвезької військової делегації, до складу якої увійшли троє курсантів та капітан Збройних сил Королівства Норвегія Бйорн Фруде Овребо, ознайомляться з процесом підготовки офіцерських кадрів у видовому виші.

На початку візиту іноземні гості зустрілись із керівним складом Академії. Для них було проведено короткий екскурс в історію навчального закладу та зроблено презентацію про специфіку підготовки офіцерів для Збройних Сил України. Згодом вони ознайомились із ключовими кафедрами та елементами навчально-матеріальної бази й соціально-побутової інфраструктури Академії сухопутних військ.

Відповідно до плану перебування, іноземні гості відвідають планові заняття із українськими курсантами, ознайомляться із об’єктами польової навчально-матеріальної бази та специфікою польового вишколу майбутніх офіцерів.

Фото прес-служби
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *