ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко на волі наробить багато дурниць - Чорновіл

|

Колишній народний депутат Тарас Чорновіл переконаний, що коли влада звільнить екс-прем`єра Юлію Тимошенко, то вона “натворить дурниць”, чим відштовхне від себе навіть соратників. Таку думку він висловив в коментарі Gazeta.ua.

“Виступи та заяви Глазьєва (та загалом російської сторони), який був на Ялтинській зустрічі, вже добре проаналізовані в ключових країнах Євросоюзу. Це добавило нам певного оптимізму. Завдяки російській позиції, навіть не виконавши питання Тимошенко, є шанси підписати Угоду. Проте це ризик, це ходіння по лезу бритви. Не розумію для чого так ризикувати? Ну отримає він (президент Віктор Янукович — ред.) кількам заяв Тимошенко впродовж кількох місяців, ЗМІ будуть гудіти певний час, але потім настане втома. Тим паче Тимошенко не до кінця адекватно себе поводить”, – розповів колишній нардеп.

Окрім того, він переконаний, що навіть, якщо Тимошенко вийде на волю, то вона “натворить багато дурниць, а тоді всі не захочуть навіть бачити її деякий час”.

Водночас, він наголосив, що такі проблеми виникають через те, що екс-прем`єрка хоче бути першою у всьому.

“Вона хоче бути першою скрипкою скрізь. Вона зараз розуміє, що в неї крадуть партію, її перспективу. Розуміє, що ті, кого вона підтримає на президентських виборах не будуть вдячні їй за це, і не будуть виконувати її волю, хто б це не був — Яценюк, Кличко..Вона мусить показати свою значимість, а коли вона почне це робити, то інтерес лідерів опозиції до неї впаде. Вони зроблять все можливе, щоби навіть менше згадувалось її ім`я”, – резюмував він.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович у ході Ялтинської європейської стратегії розповів, що звільнення Юлії Тимошенко залежить від неї самої, а також від рішення суду. Водночас, голова комітету Європарламенту у закордонних справах Елмар Брок заявив, що якщо Моніторингова місія Кокса-Кваснєвського не дасть позитивного звіту 15 жовтня в Європарламенті, у України в питанні про підписання Угоди про асоціацію “буде проблема”.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *